1 minute reading time (231 words)

Νομικές Μεταφράσεις

Νομικές Μεταφράσεις

Μία ιδιαίτερη κατηγορία μετάφρασης στην οποία η απόδοση του αρχικού κειμένου πραγματοποιείται με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το νομικό σύστημα το οποίο ισχύει στη χώρα της γλώσσας-στόχου.
Στην ACM Translations κάθε λέξη οποιουδήποτε νομικού εγγράφου που αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε, αναλύεται και μεταφράζεται με απόλυτη ακρίβεια.

Εχεμύθεια

Κατανοούμε τη σημασία της εχεμύθειας και της ασφάλειας, ειδικά σε ό,τι αφορά σε νομικά και επιχειρηματικά ζητήματα. Δεσμευόμαστε πως οποιοδήποτε έγγραφο και περαιτέρω πληροφορία μοιραστείτε μαζί μας θα παραμείνουν μυστικά και, για αυτόν το λόγο, είμαστε πάντα έτοιμοι να υπογράψουμε σχετική σύμβαση εμπιστευτικότητας με τους πελάτες μας ενώ, ταυτόχρονα, δεσμεύονται ήδη με αντίστοιχη σύμβαση όλοι οι εξωτερικοί μας συνεργάτες μας.

Ειδίκευση σε νομικά κείμενα

Κάθε μέλος της ομάδας Νομικών Μεταφράσεων έχει αξιολογηθεί διεξοδικά μέσω απαιτητικών δοκιμαστικών και διαθέτει είτε πτυχίο Νομικής είτε πιστοποιήσεις επαγγελματικής μετάφρασης με εξειδίκευση στις νομικές μεταφράσεις. Ταυτόχρονα, όλοι οι συνεργάτες μας -σε περισσότερες από 100 γλώσσες- διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία στις μεταφράσεις νομικών κειμένων και ενδελεχή κατανόηση των νομικών συστημάτων τόσο της χώρας της γλώσσας εισαγωγής, όσο και της χώρας στην οποία θα χρησιμοποιηθούν τα μεταφρασμένα έγγραφα.

Κάθε λέξη οποιουδήποτε νομικού εγγράφου που αναλάβουμε να σας παραδώσουμε, από το πιο απλό συμφωνητικό μέχρι την πιο περίπλοκη νομική έκθεση, αναλύεται και μεταφράζεται με απόλυτη ακρίβεια. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ζωτικής σημασίας, ιδίως στον νομικό κλάδο, και αποτελεί πρωταρχική μας αξία.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ζωτικής σημασίας, ιδίως στον νομικό κλάδο, και αποτελεί πρωταρχική μας αξία!

#acmtranslations #metafraseis #nomikes-metafraseis 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Μεταφράσεις Ρωσικών
Φαρμακευτικές Μεταφράσεις

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.