1 minute reading time (148 words)

Επίσημες Μεταφράσεις για ΑΣΕΠ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

 Το μεταφραστικό κέντρο ACM Translations είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας κατά την διαδικασία των αιτήσεων σας για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Εμπιστευτείτε το μεταφραστικά μας γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις μεταφράσεις των απαραίτητων δικαιολογητικών για την υποψηφιότητά σας, όπως τίτλοι σπουδών και διπλώματα, πτυχία ξένων γλωσσών, βεβαιώσεις και πιστοποιητικά. Με τη σειρά μας, σας παρέχουμε επίσημες μεταφράσεις των εγγράφων σας απ' όλες τις γλώσσες, που περιλαμβάνουν και επικύρωση δικηγόρου.

Η μετάφραση πραγματοποιείται από εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών μεταφραστών του γραφείου μας η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία σε μεταφράσεις για αιτήσεις στον ΑΣΕΠ.

Τα γραφεία μας σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη εξυπηρετούν καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 ως τις 17.30, ενώ παρέχεται και εξυπηρέτηση πανελλαδικώς, με δυνατότητα online αγοράς και αποστολής των επικυρωμένων εγγράφων στον χώρο σας με courier!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μεταφραστική ομάδα του γραφείου μας. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ανανεώσαμε την Ιστοσελίδα μας!
Εμπορικές Μεταφράσεις Για Κάθε Τομεα Δραστηριότητα...

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.