2 minutes reading time (345 words)

Μεταφράσεις Κειμένων για Επιχειρήσεις του Τουρισμού!

H τουριστική περίοδος του καλοκαιριού μόλις ξεκίνησε και το μεταφραστικό μας γραφείο μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει στα μάτια των επισκεπτών!

Συγκεκριμένα, η ACM Translations αναλαμβάνει τις μεταφράσεις εγγράφων και κειμένων για επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τουριστικούς κλάδους της φιλοξενίας, αναψυχής και εστίασης, όπως και γενικότερα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Οι συγκεκριμένοι τομείς συνιστούν τη «βαριά βιομηχανία» της ελληνικής οικονομίας, προσελκύοντας κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες από όλα τα σημεία της γης. Γι' αυτό το λόγο, η γλωσσική επικοινωνία με τους επισκέπτες καθίσταται βαρύνουσας σημασίας, καθώς μέσα από αυτή αντανακλάται έντονα η εικόνα της επιχείρησής σας.

Εκτός της αγγλικής που θεωρείται προαπαιτούμενο για επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού, η παρουσία κειμένων σε επιπλέον γλώσσες αποτελεί πολλές φορές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα δημιουργήσει μια εικόνα εξωστρέφειας και οικειότητας στον επισκέπτη που θα αντικρίσει τη μητρική του γλώσσα, κάνοντας παράλληλα πιο ελκυστικά τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Η ACM Translations, χάρη στην έμπειρη ομάδα πιστοποιημένων μεταφραστών που διαθέτει, μπορεί να καλύψει κάθε μεταφραστική ανάγκη επιχειρήσεων και οργανισμών του τουριστικού κλάδου. Η μεταφραστική μας υπηρεσία παραδίδει άριστα μεταφρασμένα κείμενα που έχουν το ενδεδειγμένο ύφος για κάθε περίπτωση, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όχι μόνο γλωσσικά ορθό, αλλά και ελκυστικό για τους πελάτες σας!

Παρέχουμε τη δυνατότητα μετάφρασης για ένα μεγάλο εύρος γλωσσικών συνδυασμών, που περιλαμβάνει δημοφιλείς ευρωπαϊκές γλώσσες, (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ολλανδικά κ.α.) καθώς και σλαβικές και βαλκανικές (ρωσικά, σερβοκροατικά, βουλγαρικά, ρουμανικά).

Στην ACM Translations μπορείτε να απευθυνθείτε για τη μετάφραση εγγράφων και αρχείων όπως για τουριστικούς καταλόγους, διαφημιστικά και προωθητικά φυλλάδια, ενημερωτικές μπροσούρες, ιστοσελίδες και εφαρμογές, μενού καταστημάτων εστίασης και πολλά ακόμη.

Για επικοινωνία με την ομάδα του μεταφραστικού μας κέντρου: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Εμπορικές Μεταφράσεις Για Κάθε Τομεα Δραστηριότητα...
Ακολουθήστε την ACM Translations στα Social Media!

Related Posts

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.