1 minute reading time (163 words)

Επίσημες Μεταφράσεις Γαλλικών στο Μεταφραστικό Γραφείο ACM Translations

Γνωστή στο παρελθόν ως η γλώσσα της διπλωματίας, και των τεχνών, τα γαλλικά είναι σήμερα μια από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες, που εκτός της Γαλλίας, oμιλούνται και σε υπόλοιπα κράτη και περιοχές της κεντρικής Ευρώπης, ενώ αποτελούν την επίσημη γλώσσα 29 κρατών ανά τον κόσμο!
Για το λόγο αυτό, όπως είναι λογικό, οι ανάγκες για μεταφράσεις της γαλλικής γλώσσας παγκοσμίως είναι αρκετά αυξημένες, είτε αφορά ανάγκες που προκύπτουν σε ιδιώτες, είτε ανάγκες που σχετίζονται με εμπορικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Στα μεταφραστικά γραφεία ACM Translations διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις μεταφράσεις από & προς τα γαλλικά, τις οποίες αναλαμβάνουν επαγγελματίες μεταφραστές με ξεχωριστή ειδίκευση ανά τομέα μετάφρασης. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε επίσημες μεταφράσεις εγγράφων, πτυχίων, πιστοποιητικών -και με επικύρωση δικηγόρου-, τεχνικές, νομικές και ιατρικές μεταφράσεις, καθώς και μεταφράσεις ιστοσελίδων, λογισμικού και εφαρμογών.
Είτε εκπροσωπείτε εταιρεία με δραστηριότητα σε γαλλόφωνες χώρες, είτε είστε ιδιώτης, μπορείτε να εμπιστευτείτε την εξειδικευμένη ομάδα της ACM Translations για όλες τις μεταφραστικές σας ανάγκες από και προς τη γαλλική γλώσσα!




×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο 2023!
30 Σεπτεμβρίου - Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης!

Related Posts

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.