1 minute reading time (206 words)

Επαγγελματικές Μεταφράσεις Ιστοσελίδων, από τα Μεταφραστικά Γραφεία ACM

Μια επαγγελματική μετάφραση ιστοσελίδας δίνει την ευχέρεια σε μια επιχείρηση να προσεγγίσει ένα ευρύτερο & ξενόγλωσσο κοινό, ενισχύοντάς παράλληλα το προφίλ και την διαδικτυακή της παρουσία.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και την κατάλληλη εξειδίκευση, στα μεταφραστικά γραφεία ACM Translations αναλαμβάνουμε τη μετάφραση ιστοσελίδων για εταιρείες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που καλύπτουν κάθε κλάδο και τομέα δραστηριότητας.

Μέχρι σήμερα έχουμε παραδώσει ένα μεγάλο αριθμό έργων που αφορά ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, νομικά, αρχιτεκτονικά και τεχνικά γραφεία, διαφημιστικές εταιρείες όπως και ιστοσελίδες ιατρών και πολλών ελευθέρων επαγγελματιών.
Η μετάφραση πραγματοποιείται πάντα από έμπειρους και επαγγελματίες μεταφραστές με την αντίστοιχη ειδίκευση στον τομέα που αναφέρεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Η ομάδα του γραφείου μας με το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της, είναι σε θέση να υποστηρίξει όλες τις γλώσσες, παρέχοντας υπηρεσίες μετάφρασης και τοπικοποίησης (website localization) ώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να είναι κατανοητό και προσαρμοσμένο στις πολιτισμικές ιδιατερότητες του κοινού και αγοράς που θέλετε να στοχεύσετε.

Εκτός όλων αυτών, κατά τη μετάφραση της ιστοσελίδας πραγματοποιούμε βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζητήσεις (SEO) ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει τη δυνατότητα να εμφανιστεί σε υψηλότερες θέσεις σε πλατφόρμες όπως η Google.

Βοηθήστε την επιχείρησή σας να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της και να διευρύνει το κοινό της και επικοινωνήστε με την ομάδα της ACM Translations!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

30 Σεπτεμβρίου - Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης!
Ανοιχτά και τον Αύγουστο για την Εξυπηρέτησή σας!

Related Posts

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.