1 minute reading time (157 words)

Επίσημες Μεταφράσεις Πιστοποιητικών, Δικαιολογητικών και όλων των προσωπικών σας Εγγράφων!

Η μεταφραστική υπηρεσία ACM Translations αποτελεί εδώ και 12 χρόνια την κορυφαία επιλογή για την επίσημη μετάφραση πιστοποιητικών, δικαιολογητικών και των προσωπικών σας εγγράφων, κάθε είδους!

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το γραφείο μας για μεταφράσεις εγγράφων όπως πιστοποιητικών γέννησης, θανάτου, γάμου, οικογενειακής κατάστασης, διαζευκτηρίου, συμβόλαια κατοικίας, συμβάσεις εργασίας, δικαιολογητικά για ΑΣΕΠ, προσωπικών λογαριασμών καθώς και πολλών ακόμη!

Τα μεταφραστικά μας γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σας παρέχουν επίσημες μεταφράσεις, επικυρωμένες από δικηγόρο, που είναι ισότιμες με τις μεταφράσεις των πιστοποιημένων μεταφραστών του Υπουργείου Εξωτερικών, και γίνονται δεκτές από όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μεταφραστικό μας κέντρο σας προσφέρει άρτιες μεταφράσεις με άμεσες παραδόσεις και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα online αγοράς. Εκτός των φυσικών μας χώρων στο κέντρο της Αθήνας (Μητρόπολη) και της Θεσσαλονίκης (Πλ. Ελευθερίας) προσφέρουμε τη δυνατότητα πανελλαδικής εξυπηρετήσης, με αποστολή των επικυρωμένων εγγράφων στον χώρο σας με courier! 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Μεταφράσεις Εγγράφων στα Αγγλικά για όλους τους Κλ...
Ευτυχισμένο το 2022!

Related Posts

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.